Monday, September 17, 2012

örgü takılar

nurdank

Yükselen bilinmeden fazla ahkam kesemem aslında! Ancak Oğlak burçlarının, 2020 li yılların sonuna hatta 2036 yılına kadar hayatlarını ve yaşam standartlarını değiştirecek ağır etkileri var. Yükseleninizin durumuna göre bu etkilerin ağırlığı veya daha rahat atlatılması hakkında bir iki söz yazabilirdim.


Ancak şu anda söyleyebileceğim; önümüzdeki 2-3 yıl; hayatınızın bir kısmında değişik yaratacak bir değişim getirecek. 2015 yılından sonra (önümüzdeki dönemi nasıl kullandığınıza göre ödül ya da zarar dönemi var)


Bu 2-3 yılı ekme sonrasındaki 3 yılı biçme dönemi olarak görmeniz gerekiyor!


Yani üzerinizde taşıdığınız ne kadar lüzumsuz düşünce, insan, hareket tarzı; benimsediğiniz ve miyadını dolduran eylem ya da söylem varsa bunlardan kurtulup hayatınızın kendi akışında akmasına izin vermeniz gerekiyor.


2020 li yılların sonuna kadar çok değişiklik yaşanma olasılığı tüm dünya için var. Bireysel olarak hepimiz etkileneceğiz. Bu etkileri minimize etmek ya da lehimize çevirmek durumundayız.


Bu durum sizin kapınızı çalmak üzere! Krizler iki taraflı çalışır. Ya kişiyi batırır ya da risk alıp başaranı zirveye çıkarır. Siz de artık etrafınıza daha dikkatli bakmak, fırsatları iyi ve kötü daha sağlıklı değerlendirmek, net karar verip uygulamak durumunda kalacağınız bu dönemi lehinize çevirme potansiyeline sahipsiniz.


Daha gözü açık, daha toleranslı ve seçici ama daha makul olmaya bakın diyorum kısaca!

No comments:

Post a Comment