Saturday, July 14, 2012

Lc Waikiki 2012 Elbise Modelleri

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte artan düğün, nişan, mezuniyet ve özel davetlerde ne giyeceğim diye kara kara düşünüyorsanız, artık düşünmeyi bir tarafa bırakarak sadece Lc Waikiki’nin bu özel koleksiyonuna bir göz atmalısınız. Özel davet, düğün, nişan ve mezuniyet baloları gibi özel günler için tasarlanan bu şık parçaları eminim sizlerde çok beğenecek ve koleksiyon içerisinden bir tercihte bulunmak isteyeceksiniz. Payetli ve sade elbiselerin dikkat çektiği bu özel koleksiyon oldukça modern ve asil bir hava yansıtıyor.Lc Waikiki 2012 Elbise Modelleri…


 


 












Topshop 2012 Elbise Modelleri


Baştan aşağı gerçekten özenli çalışmalar neticesinde hazırlandıklarını gördüğümüz Topshop elbise modelleri, özel davetlerde sizlere gerçekten önemli şıklıklar kazandırabilirler. Davetler sırasında tüm dikkatleri üzerinize çekebilmeniz adına sizlere önemli avantajlar sağlayabilecek olan..









Pronovias 2012 Abiye Elbise Koleksiyonu


Pronovias, farklı yorumlar getirerek oluşturduğu abiye ve elbise koleksiyonu ile yine tüm dikkatleri bir anda üzerine çekti. Yaz dönemine ile birlikte yaklaşan mezuniyet partileri, düğün, nişan vb. etkinliklerde içiniz rahat..









2012 Mango Yaz Koleksiyonu


Mango tasarımcılarının, yeni dönemin moda trendlerini yakından takip ederek hazırladıkları bu elbise koleksiyon, yaz aylarında tercih edebileceğiniz en harika seçenekleri sizlere sunuyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yaşanan düğün, nişan,..









Kırmızı Gece Elbiseleri 2012


Tarz sahibi bayanların renk anlamında ilk tercihlerinden olan kırmızı, farklı giyim modelleri üzerine işlenip bizlere sunulurken, bu alternatifler içerisinden sizler için “gece elbise” modellerini seçtik. Gece gezmelerinizde ve özel davetlerde..









lc waikiki 2012 kış


Her yaştan her tarzdan bayanın kendine özgü birşeyleri mutlaka bulabileceği bir konsepti olan Lc Waikiki bu yıl kış koleksiyonunda oldukça renkli ve modern çizgilere sahip. siz de tarzınızı ve birbirinden..

No comments:

Post a Comment