Sunday, July 29, 2012

Tulumlu abiye modelleri

Abiyemiz tulum şeklinde tasarlanmış bir abiye modelidir.Abiyemizin boyundan askılı olan olan ve dekolteli bir abiye modelidir.Abiyemizin üzerindeki payet işlemeler abiyemize çok şık bir görünüş kazandırmıştır.Siyah oluşu abiyemize ayrı güzellik katmıştır.Özel günler için ideal bir abiye modelidir.



Ron Morales: Bench Model

Name: Ron Morales -Country: Philippines -Pageant Joined: Mossimo Bikini Open 2009 --Pinoy Actor; Bench Model -Photo Credit: Bench -All photos are copyright to its rightful owners.

Saturday, July 28, 2012

justin bieber selena gomez hd resimleri

Gençlerin yeni gözdeleri şüpesizki artık bu isimler oldu.Bu kişiler tabiki selena gomez ve justin bieber.Biliyorsunuz justin bieber yakışıklılığı ve sesi ile ön plana çıktı.KIzların ona hayran olması bir nevi onu göklere kadar yükseltti.Selena gomez ise o bambaka bir varlık .Güzelliği tatlılığı ve çekiciliği bir yana sesinin ve oyunculuğunun katkısı ile hem kızların hemde genç erkek arkadaşlarımızın hayranlığını kısa sürede kazandı.uan bu iki kişide sevgili durumunda e bundan dolayıda nette en çok aranan ünlülerin başında bunlar geliyor.Sizde justin bieber selena gomez hd resimlerini diğer arkadaşlar gibi merak ediyorsanız bizi takip edin.

http://www.resimleriyeni.blogspot.com/

Friday, July 27, 2012

Kısa abiye modelleri

Abiyemiz siyah kısa bir abiye modelidir.Abiyemiz askılı ve sırt dekolteli bir abiye modelidir.Abiyemizin üzerindeki işlemeler abiyemize gerçekten çok şık ve zengin bir görünüm kazandırmıştır.Yaz düğünleri iin çok şık ve ideal bir abiye modelidir.



Tuesday, July 24, 2012

Haşema ve Tesettür Mayo Modelleri




Haşema modelleri ve seçenekleri birbirinden tamamen farklı birçok modeli barındırmaktadır. Haşema fiyatları arasında bulunan birçok fiyat şekli kimine pahalı kimine normal gelebilir. Ancak denize ve suya girmek için havuza girmek için bu fiyatları göz ardı edememektesiniz ne yazık ki.

 Haşema fiyatları çok çeşitli ve çok farklıdır. Birçok tesettür giyim firmasında veya mağazasında bulunan bu tesettür mayoları birçok kadının severek kullandığı ve rahat ettiği modelleri de içinde barındırmaktadır.

 Haşema modelleri arasında en çok kullanılan boneli olan kapalı mayo modelleri olup bonelerin uzun olması saçların gözükmemesi üst giysilerin farklı kumaşlardan yapılıyor olması suyu geçirmemesi ve vücuda yapışmaması gibi birçok özelliği de içinde barındırmaktadır

Agar agar nedir




hayirli geceler dostlar .

eklemis oldugum pastalarimda kullandigim Agar agar sorusu son zamanlar da ziyaretcilerim tarafindan merak konusu oldu nedir agar agar  ?

bir zamanlar arastirmalarimin sonucun da elimdeki yani beynimdeki bilgileri aktarayim  sizlere

taniyalim agar agari  nedir .yazmadan evvel sizlere birazda netten arastirma yaptim ama cok fazlaca bir bilgiye rast gelmedim .

sunu da idda edebilirim bircok kimsenin agar agar ile tanismasina vesileyim .

agar agari arastirma düsüncem seneler öncesin de , pastalara olan merakim ve gayri müslim bir ülkede yasamanin dezavantajlarindan olan domuz katkili yiyeceklerin her yerde bulunmasidir.

hazir gidalar da özellikle ve tüm  pastahanelerde bazi pastalar ve gidalarda jelatin var olmasi .

 alisveris yerlerinde satilan bir cok üründe  hazir olarak buzluklar da satilan pastalarda jelatin olmasi bunun yaninda bir cok evde rahatlikla tüketilmesi! dikkatimi daha cok bu konuya yönlendirmistir

jelatin hem sigir kaynakli, hemde domuz kaynakli olabilir. ama yasadigimiz ülkede domuzun cok kullanilmasi ve piyasada onun etinden tirnagina kadar yararlanilmasi beni agar agari arastirmaya itmistir .

CÜNKi DiNiMiZDE DOMUZ HARAMDIR dostlar  heleki bile bile tüketmek Allah muhafaza

konumuza dönelim

agar agar bir yosun türü

emülgatör olarak kodu 406 dir bircok ülkede senelerden beri kullanilmaktadir ve saglikli kabul edilmistir bu ünvanin adi GRAS .yani saglikli

ilacdan gida sektörüne hatta kozmetikte kullanilmaktadir .kendi agirliginin 20 kati suyu jelllestirebilir .

yanliz bu islemin gerceklesmesi icin kaynatilmasi gerekmektedir .

 kendine has bir tadi yok agar agarin .

neyin icersine konursa onun tadini almaktadir . burada satilan agar agar kalite olarak 10 grami 6 yaprak jelatine es degerdedir .hesaplamayi ona göre yapmamiz gerekmektedir .

80+ 95 derecede isida erir 34 +39 derecede jellesir 

kullanim sekline gelince helale vesile oldugum icin dualariniz da yer almak kaydi ile kullanis seklini yazayim.

bir pasta icin 20 gr agar agar 250 ml su icersine konulup  karistirmak sureti ile , iki dakika kaynatilir .

iliyinca kullanima hazirdir .kendi haline birakmayin tasip her yeri batirabilir

hepsi bu yapim asamasinin   .

dostlar konu derin vahim. bizler sorgulamassak ne yedigimizi ,ne yersek ona döneriz bu unutulmamali .ne yersek oyuz

ne yiyoruz ? biraz olsun bilmek  gerek.

burada helal haram karmasasina girip fetva vermek gibi bir niyetim yoktur hasa rabbime siginirim fetva vermek kim ben kimim .

ama bile bile de lades demek! ne kadar dogru .sizlerden tek istedigim aldiginiz ürünün arkasini cevirip icinde ne var kaynagi nedir sorgulayalim .ailemize yedirdiklerimiz biz annelerin elinden geciyor .



agar agari gönül rahatligi icinde kullanabilirsiniz tamamen bitkiseldir .bellimi olur onu da düsünüyorum talep arttikca piyasada onunda icine birseyler karistirilacaktir bu kacinilmaz korkuyorum

 biz sorguladikca biz yediklerimize sahip ciktikca firsat vermedikce önünü alabiliriz bu olaylarin .

burada yani yasadigim yerde bir konuda rahatim sordugum zaman söylenir mektup yazsam email yazssamda cevabi gelir er yada gec yeterki sorayim sorgulayalim

cok uzattim hakkinizi helal ediniz .

kücük bir not daha agar agar hakkinda.

 kivi ve portakalda jellesme cok az olur yada hic olmaz sonuc hüsran olabilir uyarmis olayim bu yanlizca enzimlerle alakali bir durum

unutmayalim haramin mutlaka bir altarnatifi vardir arayip bulalim Allah bizleri darda koymaz agar agari cok kullandigim icin netten arastirma yapmistim toplu alabilirmiyim diye 25 kiloluk ürüne 950 euro istiyorlar :)

simdilik pk olarak aliyorum türkiyedeki fiatlar nasildir nerde bulabilirsiniz bilmyiorum öncelik aktarlar sonra pasta malzemeleri satilan yerler olarak yönlendirebilirim sizleri

kismetse türkiyeye gelince elbette arastiracagim nasip ederse yaradan insAllah

muhabbetle

Wednesday, July 18, 2012

Dantel etek mevzusu...


Dantel etekler bu ara her yerde...


Özellikle gömleklerle kombin edildiklerinde çok beğeniyorum.


Aşağıdaki gibi bir denim gömlekle hem sportif hem de şık bir görünüm yakalanabilir.















Tuesday, July 17, 2012

Çuvalladık yine..

şeklen yani, kalben yani:)))











Mecazen değil çuvaldan kalp, kalpten kapı süsü yaptım.Elimiz çuvala değdi yaa bulanırız artık:)) Ben kapı süsü olsun dedim bu defa, ister duvara as ister lavanta doldurup çekmecelerine koy. Lavanta bulamadım evde, var var ama nerde, bu yüzden sade suya oldu, son koyduğum yeri hiçç hatırlamıyorum:( Bolça parfümümü boça edip astım kapıdaki anahtarların ucuna pek bir hoş durdular...


















15 Temmuz 2012 Pazar











Bugün bu fotoğraf yüzümü çok güldürdü.






Yıllar sonra aynı fotoğraf karesi benimde albümünde olacak...













Evlilik hazırlığı döneminde bu bardaklardan bende yapmak istiyorum.






Çok orjinal ve çok güzel bir fikir.






Evde ki vitrininize koyup yıllarca evlendiğiniz ilk gece evinizde içtiğiniz o yudumları hatırlayıp gülümseyebilirsiniz.













Veee...






Bu gelinliğin sırt detayına bayıldım..






Ben evlilik hazırlığı döneminde olmasamda bu aralar sürekli bir gelinlik arayışı içindeyim.






Hatta bugün hayalimdeki o gelinliği bir internet sitesinde gördüm.






Resmen gümrükte takılmayacağını bilsem sipariş edecektim o kadar.






**






Başka gelinlik postlarında buluşmak üzere.






Yarınki pazartesi sendromuna kendimi hazırlamak üzere kaçarım ben şimdi.






Öperim çok.






**

Ramazanda doğru beslenme

  Ramazanda değişen öğün saatleri nedeni ile sağlığımızı bozmadan,kilo almadan,doğru beslenmek için yapılması gerekenler çok önemlidir.Ramazan boyunca sahurdan iftara kadar olan sürede aç kalarak hem zihinsel hem bedensel olarak bir yenilenme yaşarız.Manevi bir mutluluk elde ederken sağlığımızı korumak için iftar ile sahur arasında geçen vakitleri iyi değerlendirmek gerekiyor.






   Uzmanların her sene üzerinde durduğu konuları derleyip ramazan ayında yapılması gerekenleri size aşağıda özetlemek istiyorum.













 Sahurda neler yenmeli? 


   Gün boyu aç kalacağımız için bizi tok tutan,lif ve selüloz içeriği bakımından zengin yiyecekler tüketilmelidir.Örnek verecek olursak tam buğday/kepek ekmeği,sebze ve meyveler,kahvaltılık besinler(yumurta,peynir,zeytin) yenmeli.Bunu yanında gün boyu aç kalacağım düşüncesi ile sahurda yemeklere fazla yüklenmemek gerekiyor.Oruçlu kaldığımız süre boyunca su ihtiyacımızı artıracak ve bedensel gücümüzü zayıflatacak hareket ve tempoyu en aza indirmekte rahat bir oruç geçirmemizi sağlar.






İftar sofraları 


     Pastırma,hurma,et yemekleri,çorbalar,salatalar,tatlılar...yemesi en güzel besinleri iftar sofrasında hazırlayarak tam anlamıyla bir ziyafet çekmek isteriz.Ancak burada üzerinde durulması gereken en önemli nokta uzun süre aç kaldıktan sonra mideye birden yüklenilmemesi gerektiğidir.Mide doyma hissini yemeğe başladıktan 15-20 dk sonra gösterdiği için,iftara çorba ile başlayarak ağır bir tempoda yemeğe devam edilmelidir.Mümkünse çorba bitiminde yarım saat yemeğe ara verilmeli ve ana yemeklere bu süre sonunda devam edilmelidir.Ancak kültürümüzde iftar sofralarında eş,dost,akraba davetleri ile hep beraber sırasıyla tüm yemekler tüketildiği için en azından yemek esnasında sohbetlerle bu süre uzatılmalıdır.Yine seçeceğimiz iftar menüsünde sebze,meyvelere ağırlık vermeli beyaz ekmek yerine,kepek ekmeği/tam buğday ekmeği tercih edilmelidir.Ayran,yoğurtta tüketilmesi gereken besinler arasındadır.






İftar ile sahur arasında öğün sayısını artırmalı,öğün miktarlarını ise azaltmalıyız.4-5 öğün şeklinde az ve sık besin tüketmek rahat bir ramazan geçirmek için en sağlıklısıdır.




Arap Gelin Saçı Modelleri

Arap bayanları hem fizik olarak hem  yüz olarak her zaman çok hoşuma gider. Makyaj konusunda her ne kadar abartıya kaçsalar da bazılarına çok yakıştığını düşünüyorum.

Gelinlik ve saçta da aynı abartıyı çoğunda görebiliriz. Sade olmak isteyen gelinler için özellikle arap makyajını tercih etmemeleri gerekir. Ayrıca bir konu daha açıp makyajları hakkında da yorum yapmak istiyorum.

Fakat öncelikle gelin saçı modellerine bir göz atalım isterseniz.

Gelinliği ve saçı abartılı ve cafcaflı sevenler için işte modeller....